Omdömen

Skriv gärna här vad ni tyckte om kursen ni gick, bra och dåliga saker. Så vet vi vad vi ska ha kvar och vad vi ska göra bättre!!! Tack påförhand!

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Åsa Ramsell, den 15. jul, 2019
Vi har återkommit år efter år med våra tollare så bara det är ett gott betyg eller om man vill se det annorlunda ;) :) Ulrika och Rikard är helt fantastiska och duktiga att dela ut av sin kunskap.De är kunniga, seriösa, hjälpsamma, tålmodiga och ärliga och numera även man och hustru.Önskvärt med mindre grupper, mindre mygg,självklart ska ni ha kökspersonal så ni får ägna er åt "eleverna". Tusen tack för två fantastiska helger!
E-post:
Skrivet av Malin Navarro, den 8. jul, 2019
Ulrika och Rikard levererar alltid! En lärorik kurs där jag har fått med mig en större förståelse för hur hunden fungerar i spåret. Jag har fått med mig många tips och råd för hur jag ska fortsätta arbeta och utmana hunden. Både nybörjarkursen och den här fotsättningskursen rekommenderas varmt. Tack för en rolig och lärorik helg!
E-post:
Skrivet av Berit Holst, den 7. jul, 2019
Silja och jag har deltagit i "Avancerad eftersökskurs", 28-30 juni. Kursen hade ett bra upplägg med teoripass på fredagen och sen praktiska övningar med mycket tips och återkoppling under lördagen och söndagen. Värdefullt är att kursledarna har mycket praktiskt erfarenhet av viltspår och eftersök, och även att de kan förmedla sin kunskap på ett bra och positivt sätt. De praktiska spårövningarna var roliga, spännande och kluriga.
Vi var många som deltog i kursen, men det flöt på bra ändå och kursledarna var mån om att ge alla ekipage utrymme och tid. Tack för en toppenkurs! Från en mycket nöjd "försökskanin".
E-post:
Skrivet av Anita Håkansson, den 5. jul, 2019
Jag gick eftersök och viltspår med Ivan i juni. Bra kurs med inledning av teori och sedan två dagar med praktiska övningar.
Eftersom eftersöksdelen var ny för mig och det är väldigt duktiga och erfarna kursledare, så får viltspåret en annan dimension. Det blir också tydligt när vi får många olika
exempel från verkligheten.
Bra att vi får lägga spåren själva så att vi även får träna på det och sedan jättebra att Ulrika och Rickard går spåret med oss och ger tips på vägen och att de tänker på
att varva så vi får gå med båda två. Bra med genomgång efter utfört spår också och alla kan ställa frågor och diskutera.
Det blir en del tid att vänta eftersom vi är några stycken och sedan ska ju spåren ligga. Detta är nyttigt för mig som har en hund som behöver träna på att ta det lugnt
detsamma gäller nog för mig som person också.
Superbra upplägg med att man kan beställa lunch, lyxigt och gott!
E-post:
Skrivet av Stefan Olofsson , den 4. jul, 2019
Gick kursen med Cindra, jättekul fick lära mig en hel del nytt. Utmanande spår där både hund och husse fick utmaningar. Träffa likasinnade hundägare men kanske lite stor grupp Mycket trevlig helg. Stort tack att vi fick vara
E-post:
Skrivet av Mikael L, den 3. jul, 2019
Avancerat Eftersök, 28-30e juni.
När det är kurser måste diskussioner få flöda men ibland driver de iväg så att den röda tråden för aktuellt ämne tonar bort. Då måste man bryta o återgå...även om det är svårt.

Men det som är tydligt för mig vid de kurser jag varit på med er som ledare: Ni kan spårning och ni har förmågan att förmedla kunskapen, ni ser också vad jag bör göra annorlunda så att samspelet med Rut blir bättre. Ni klarar också peppa till känslan så mam känner att Ja, det här ska gå bra. Riktigt viktiga egenskaper för att lyckas och gör att såna som jag o säkert andra gärna anmäler oss igen, å igen,...
Skrivet av Anna Beck-Friis , den 3. jul, 2019
Vi har gått viltspårkurs, BPH, rallylydnad och anlagstest viltspår för Rickard och Ulrika med vår labradortik. Det är alltid hunden i centrum och lugnt och tydligt för matte och husse, oavsett vilken kurs på gått på. Kan varmt rekommenderas!
E-post:
Skrivet av Anna Beck-Friis , den 3. jul, 2019
Vi har gått viltspårkurs, BPH, rallylydnad och anlagstest viltspår för Rickard och Ulrika med vår labradortik. Det är alltid hunden i centrum och lugnt och tydligt för matte och husse, oavsett vilken kurs på gått på. Kan varmt rekommenderas!
E-post:
Skrivet av Karin Sundberg, den 3. jul, 2019
Tack för en lärorik helg, 31/5, 1/6 och 2/6!
Ett bra upplägg
Faktagenomgång 31/5 så vi hann fundera på vad ni presenterade.
Praktisk arbete 1/6 och 2/6, där vi fick jobba i grupp, kunde diskutera i gruppen hur vi skulle genomföra spårläggningarna. Det var bra att vi la spåren i olika terräng. När hundarna spårade var det bra att en av er var med och att vi andra i gruppen fick gå efter ekipaget och se hur hund och förare gjorde. Bra med att ni gav feed back i hela gruppen efter varje spårning. Vi uppskattade även att ni gav en avslutande bedömning.

E-post:
Skrivet av Anna Eriksson, den 3. jul, 2019
Vi gick kurs med Asta och tycker att vi fick mycket lärdom, stöd och framför allt att ni bjuder på er själva. En mycket trevlig helg som vi tog till oss och vi blev sugen på anlagsprovet som gav oss ett godkänt. Så roligt att ha kontakt inför provet och få råd. Sen är det ett stort plus när ni lägger ut bilder efter era kurser! Tack så mycket Ulrika och Richard!👍👍👍
E-post:
Skrivet av Theres Mattsson , den 3. jul, 2019
Jag gick en kurs i eftersök i maj med min Golden tjej Diddi. En riktigt lärorik och bra kurs! Fick mycket bra tips och råd på hur vi ska gå vidare med träningen och vad jag ska tänka på. Bra information, material och både Ulrika och Rickard är otroligt kunniga och pedagogiska i sin inlärning. Och att få möjlighet att alltid höra av sig till både Rickard och Ulrika efter kursen, kändes som en stor trygghet. De finns där om man skulle köra fast och behöver hjälp eller bara tips på hur jag ska gå vidare.
Jag rekommenderar alla som är intresserade av att gå en eftersökskurs att gå den hos Ulrika och Rickard! Skulle gärna vilja gå den avancerade kursen någon gång framöver.
Har inget negativt att skriva, visst var vi några stycken som gick kursen, men tyckte ändå att vi fick den hjälp som vi behövde och att träffa likasinnade var riktigt trevligt. Lära känna nytt folk medans man väntade på sin tur.
Ett stort tack till en bra kurs!
E-post:
Skrivet av Stefan Söderberg, den 3. jul, 2019
En kurs som gav både "Villa" och (framförallt) mig mycket mer än jag hade väntat trots att jag ändå hade höga förväntningar på kursen. Förutom allt man fick lära sig, även om man redan lyckas "tappa" en del på vägen, 😄 var upplägget; roligt, trevligt, proffsigt och väckte nyfikenhet!
Med tanke på att jag haft svårt att "lagra" läran skulle jag egentligen behöva gå en kurs till. Om inte annat för att det var så jäkla roligt! 😊
E-post:
Skrivet av Larsa u, den 3. jul, 2019
Mycket bra kurs, en av de bästa jag har gått under alla år med hundar. Både Ulrika och Rikard är duktiga och otroligt kunniga och engagerade. En stor eloge till er som fixade maten, mycket gott! Det enda negativa möjligen är att det var lite många men då fick man ju i stället möjlighet att lära känna nya människor och hundar! Sen var det ju otroligt kul att vi fick vara med på erat bröllop! Tack för det! 😁👍
E-post:
Skrivet av Jenny Backlund, den 3. jul, 2019
Har gått kurs med båda våra drevrar och det har varit superbra. Mycket engagerade kursledare som även engagerar sig efter kursens slut och kommer goda råd och tips.
Dom höjer verkligen både hundens och ditt egna självförtroende.
Köper man till mat så blir man inte besviken, Skulle kunna gå kurserna om och om igen endast för maten 🤗
Rekommenderar verkligen Sjöbackens.
E-post:
Skrivet av Britt Marie Olofsson , den 3. jul, 2019
Hej det var en toppen helg. Ina och jag tyckte det var mycket bra och vi har fått mycket bra tips. Om jag ska tyckande något så var det lite för många deltagande så väntan blev i bland lite lång och utdraget. Men för övrigt var det blandad av både hundar och ägare och det är kul. Maten var jätte god. Ett stort tack till er.
E-post: