Omdömen

Skriv gärna här vad ni tyckte om kursen ni gick, bra och dåliga saker. Så vet vi vad vi ska ha kvar och vad vi ska göra bättre!!! Tack påförhand!

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Eva Trolle persson, den 1. jul, 2019
Snoa femårig strävhårig dvärgtax har varit på kurs hos Ulrika och Rickard. Vi har gått på kursen avancerat viltspår. Oj så bra det har varit! Bra seriös införmation, goda råd som verkligen har förändrat och utvecklat mitt sätt att arbeta med viltspår! Bra övningar som har gett viltspår en helt annan innebörd för mig. Jobbigt har det varit men med glada positiva tillrop har vi stärkts i vårt hundägande. förbättringar? Nej det tror jag inte att jag önskar mig. Kanske en lite mindre grupp, men vad gör man när alla söker kursen? Kursen var mycket väl förberedd och det kändes tryggt.
För den som vill lära känna sin hund, och sig själv i sitt hundägande är detta kursen med Stort K
E-post:
Skrivet av Carole Adolfsson, den 30. jun, 2019
I helgen har Tova och jag varit på spårkurs och jag tycker att fler skulle gå denna kurs, upplägget bra och såååå positiva ledare, lugna och alltid glada! Om jag ska säga nått lite negativ va vi kanske lite för många på kursen, men fick ju hörs varför vi va det, och sen att jag inte fick va med på
E-post:
Skrivet av Evelina Esbjörnsson , den 12. okt, 2017
Jättebra och nyttig kurs för både förare och hund, detaljrika genomgångar samt förklaringar på teorin. Upplägget av det praktiska var bra, efter varje spår fick man en genomgång och respons av hur det gått samt vad man kan tänka på som förare. Det fokuserades på helheten, dvs förare och hund, inte bara själva spåret.
Jättetrevliga kursledare dom verkligen går all in för en bra och trevlig kurs, rekommenderas verkligen!
Skrivet av Susanne Bäck Wallström, den 12. okt, 2017
Vi gick också spårkurs på försommaren, min yngsta fyrbenta och jag. Vi är otroligt nöjda. Lärde oss massor; det var ett oerhört seriöst upplägg med teori som gav mersmak. Så det allra bästa; jag fick lära mig hur jag "läser" min hund på ett väldigt pedagogiskt och konkret sätt. Jag hade "fastnat" lite i spårträningen med min ena hund som dock inte deltog i kursen. Tack vare vad matte lärde sig är Tilly (på bilden) nu svensk viltspårchampion)!! Nu är vi sugna att få testa eftersök "på riktigt"! 🙂
Skrivet av Katarina , den 12. okt, 2017
Vi hade spårkurs i maj och det var riktigt bra dagar. Jag gillar att det blir lite ”dötid” då vi väntar på att spåren ska ligga. Ger en bra stund till passivitet och kloka tankar. Att lägga spåren åt varandra var också mycket bra, inte alltid så lätt att göra rätt. Kursen gav mersmak och vi är flera stycken som startat på prov efter detta, vi är också några som fått spåra skarpt. Detta känns riktigt bra nu när vi fick en sån bra grund 😎
E-post:
Skrivet av Ninna Stitch Allis o Ilo, den 28. jun, 2017
Årets kurs var välplanerad , bra organiserad. Kul med två heldagar i skogen och alla trevliga kursare.
Gillade all inclusive konceptet , supergod mat och gott fika 👍
Skulle ju vara jättekul m en kurs i andra nordiska spår 😀
Tack Ulrika och Rickard! Ni är bäst.
E-post:
Skrivet av Anna Jönsson, den 18. maj, 2016
Toppenbra spårkurs, vi fortsätter med glädje att jobba med er i framtiden!
E-post:
Skrivet av Sofi, den 7. maj, 2015
Supernöjd med helgen! Gav oss verkligen mersmak och nu är vi taggade till tusen. Ett stort plus är ert stora engagemang trots att jag inte har en typisk "spårhund". Finns inget negativt att säga allt var super!
E-post:
Skrivet av Jennie Jonsson, den 17. okt, 2014
Hej.
Jag och min Amstafftik Tyra på 14 månader har gått kurser privat hos Ulrika och Rickard under våren och hösten 2014. I våras gick vi anlagsprovet och nu i höst har vi gått två spår för utbildning och sedan tre öppenklassprov som alla slutade med 1:a-pris och alltså ett championat.
Jag är otroligt nöjd med coachningen som har varit helt rätt för mig och min hund. Ulrika och Rickard har en suverän kunskap och kan läsa hund och förare på ypperligt sätt så man kan få den hjälp man behöver för att utvecklas i rätt takt.
Ni visar ett stort intresse för oss som ekipage och det gör det ännu roligare att gå kurs för er.
Ett stort plus är det öppna och varma välkomnandet som gjorde att det kändes som vi var vänner direkt. Det är väldigt viktigt för mig då jag tidigare aldrig varit i kontakt med viltspår och var osäker på vart jag skulle vända mig och framförallt vad som väntade.

Jag är verkligen supernöjd med allt från eran kunskap, coachning, ert varma öppna välkomnande och tillgänglighet.
Jag kan verkligen rekommendera er!

Tack för allt och vi ses snart igen!
MVH jennie
Skrivet av Jens Engström, den 7. sep, 2013
Hej.
jag har fått en mycket bra utbildning i viltspår och eftersök våren/sommaren 2013. Min hund har också utvecklats mycket under kursen och tog 3 raka 1:a pris. Jag fick göra ett skarpt eftersök på en älgtjur strax efter championatet och upplever att vi har utvecklats till ett mycket bra team. Min hund är en Norsk svart älghund som är 10 år. Ett stort tack till Ulrika och Rickard för en mycket bra utbildning. Jag kommer att rekommendera er till dom jag känner som är intresserade. MVH Jens och Misiu
E-post: